- - waar & hoe ? - -  
robert van kessel lei pelzer  
Lei Pelzer, heeft na zijn afstuderen aan de Universiteit Utrecht veel internationale nascholing gevolgd, vooral gericht op kroon- en brugwerk en preventie (parodontologie).
De door hem opgerichte praktijk in Utrecht (NL) is inmiddels uitgegroeid tot een luxe, zeer professionele kliniek, waar een team van 4 tandartsen, 5 mondhygienisten en 10 medewerkers optimale en volledige tandheelkundige zorg leveren.
Ofschoon onze “Clinica Dental Soriano” kleinschalig zal blijven (de keuze is gemaakt voor veel persoonlijke aandacht en optimale dienstverlening in alle rust), hebben wij via digitale en electronische hulpmiddelen ruime mogelijkheden voor intercollegiaal overleg. 
Lei Pelzer
robert van kessel lei pelzer


 
Robert van Kessel heeft het roer volledig omgegooid na een carriere als Senior-Buyer/Contractmanager bij o.a. Philips Electronics Nederland N.V., Havenbedrijf Rotterdam N.V.  en SNS REAAL N.V., en is nu  verantwoordelijk voor het volledige management en organisatie van Clinica Dental Soriano.
Dankzij een inwerkperiode in de kliniek in Utrecht is hij van alle ins en outs binnen de tandheelkunde volledig op de hoogte.
Robert van Kessel
Español Nederlands English Deutsch